Preview

Financial services for expats: mvworksinternational.nlVlag GrootBrittanieVlag Polen

Maatwerk in financiële producten

Steeds het best mogelijke advies

Financieel management is een breed begrip. Wij denken actief met je mee over alles wat jij op financieel gebied nodig hebt en geven je steeds het best mogelijke advies. Daar horen uiteraard ook concrete financiële producten bij, die wij op maat voor jou organiseren.

Wij regelen het gehele traject

M/V Works opereert volledig onafhankelijk. Uit het brede productaanbod van banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, etc. kunnen wij jou altijd de beste opties voorleggen. En heb je samen met ons je keuze gemaakt, dan regelen wij voor jou het gehele traject van aanvraag tot afsluiting en alles wat daaromheen nodig is, zoals een notaris, accountant of taxateur. Zo ontzorgen wij jou en kun jij je volledig focussen op jouw carrière.

Dit kunnen wij voor je doen:

Hypotheken

Of het nu gaat om je eerste woning, je ultieme droomhuis, een tweede appartement of één of meerdere panden voor de verhuur: wij regelen de hypotheek die het beste bij jouw situatie aansluit. Bijvoorbeeld wanneer je pas aan het begin staat van je carrière (en banken daardoor aarzelen) of dat sprake is van inkomsten uit verschillende delen van de wereld. M/V Works is intermediair voor meer dan twintig hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij je volledig onafhankelijk adviseren en maken wij - nadat jij je keuze hebt gemaakt - de gewenste hypotheek van A tot Z voor je in orde.

Verzekeringen

Als topsporter, artiest, acteur, model, presentator, DJ, producent of producer ben jij je eigen kapitaal. Wij kunnen je helpen jezelf optimaal te verzekeren. Zakelijk en privé. Datzelfde geldt uiteraard voor al je waardevolle bezittingen. Hoe uitzonderlijk die misschien soms ook zijn. Even zo goed regelen wij bijvoorbeeld (zakelijke) reis- en woonverzekeringen. Dat lijkt eenvoudig, maar is een ander verhaal mocht je veelvuldig in het buitenland verblijven. Als onafhankelijk adviseur heeft M/V Works afspraken met ruim 25 verschillende verzekeraars. Voor vrijwel iedere situatie kunnen wij zo voor jou een passende dekking realiseren.

Vermogensadvies

Carrières zijn geen vanzelf­sprekend­heid. Omstandig­heden kunnen snel veran­deren, zowel in positieve als (helaas ook) in negatieve zin. Wij kunnen je adviseren en onder­steunen bij het opbouwen en beheren van vermogen. Financieel maatwerk voor nu en voor een onbezorgde toekomst na afloop van je huidige carrière.

Financieringen

Soms gebeurt het dat je net even iets financiële ruimte tekort komt. Of wellicht wil je voor jouw bedrijf een auto leasen, werkkapitaal financieren of een bedrijfspand kopen dan wel verbouwen. M/V Works is intermediair voor ruim twintig betrouwbare kredietaanbieders. Voor elke kredietvraag selecteren wij de financieringsmaatschappij die het beste aansluit bij jouw situatie. Vervolgens regelen wij voor jou het hele traject van aanvraag tot afsluiting. Zonder dat je zelf nog iets hoeft te doen.

Family office

Mogelijk heb je al diverse professionals om je heen, zoals een manager, zaakwaarnemer en accountant. Maar wie houdt op financieel gebied het totaaloverzicht? Door jouw dynamische leven kan het lastig zijn om dit zelf te doen. Via Family office bieden wij je een serviceabonnement waarmee wij dit geheel voor je organiseren. Jij, je partner of gezin hebben daar zelf geen enkel omkijken naar. Zie ons als jouw financieel regisseur. Family office is echt persoonlijk maatwerk. Bespreek jouw wensen met ons en samen zorgen wij ervoor dat jij wordt ontzorgd.

24/7 voor je beschikbaar

Ongeacht waar op de wereld je bent, hoe laat het ook is: wij staan voor je klaar. 24/7 zijn wij bereikbaar en kun je in geval van nood altijd op ons rekenen. Uitzonderlijke mensen verdienen een uitzonderlijke financiële dienstverlening!

More information about financial services for expats?

Visit our English website mvworksinternational.nl