Preview

Jouw carrière vaart wel met een opleiding bij HTS Aqua

Ontwikkel jezelf verder in de binnenvaart

De containerbinnenvaart is een geweldige sector om in te werken. Wie eenmaal aan de binnenvaart heeft geroken, wil nooit meer anders. Bij HTS Aqua bieden wij je volop kansen om je verder te ontwikkelen. Via ons kun je werken met leren combineren en geven wij je bovendien een baangarantie!

Ook voor je voor volgende carrièrestappen 

Vaar je al wat langer en wil je een volgende stap maken, dan helpen wij je graag om naast je werk aan een nieuwe opleiding te beginnen of een specifieke cursus te volgen. Dat is goed voor jou en goed voor ons. Onze opdrachtgevers kunnen wij zo een nog veiligere en betere dienstverlening garanderen.

Samenwerking met scholen

Met verschillende schippersvakscholen hebben wij een goede samenwerking. Een beperkt aantal dagen ga je naar school en voor het overige leer je het (matrozen)vak bij ons in de praktijk.

Cursussen
Wil je bijvoorbeeld je radarpatent, Rijnpatent, marifooncertificaat of ADN-certificaat behalen? Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden om hiervoor de juiste cursus te volgen.

Stage lopen

Kennismaken met wat het werk in de binnenvaart inhoudt, kan door bij ons stage te lopen. Regelmatig hebben wij stageplekken beschikbaar. Dat geldt ook als jij de opleiding tot stuurman, schipper of kapitein volgt en hiervoor een stageplek nodig hebt. Wij verwelkomen je graag op onze vloot! 

Werken in de binnenvaart, maar nog niet de juiste diploma’s?
Kom werken én leren bij HTS Aqua!

Wil je meer weten over gecombineerd leren/werken of stages bij HTS Aqua, dan kun je contact opnemen met onze afdeling HR via 088 - 66 88 780 of vacature@htsaqua.nl